cdl lommel

CDL Lommel: Een complete en betrouwbare partner voor uw distributienoden.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw logistieke- en distributienoden? CDL Lommel is de oplossing die u zoekt. Onze expertise en jarenlange ervaring in de transport- en logistieke sector maken van ons een van de beste keuzes in Europa en over de hele wereld.

Wat is CDL Lommel?

CDL Lommel is een familiebedrijf gevestigd in Lommel, België, dat gespecialiseerd is in logistiek en transport. We bieden onze klanten verschillende diensten aan, zoals opslag, distributie en transport. Ons doel is om een complete oplossing te bieden voor al uw distributienoden, terwijl we ons voortdurend richten op het bieden van de beste kwaliteit en service.

Onze diensten

1. Distributie en transport

We bieden verschillende transportdiensten aan om te voldoen aan al uw transportbehoeften. Of u nu een enkel pakket of een volledige container wilt verzenden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze transportdiensten omvatten:

– Wegtransport
– Zeevracht
– Luchtvracht

2. Opslag

Onze opslagfaciliteiten zijn uitgerust om te voldoen aan de hoogste normen en bieden een veilige, schone en betrouwbare omgeving voor uw goederen. Onze opslagruimtes omvatten:

– Geconditioneerde opslag (voor bijvoorbeeld gevoelige of fragiele goederen)
– Diepvriesopslag
– Magazijn opslag

3. Value-added services

Onze value-added services omvatten een reeks aanvullende diensten, zoals:

– Facturatie
– Verpakking
– Labeling
– Assemblage
– Kwaliteitscontrole

Onze klanten

Onze klantenkring omvat bedrijven van elke omvang, van kleine start-ups tot grote multinationals. We richten ons op verschillende sectoren, zoals:

– Automotive
– Farmaceutische
– Voedingsmiddelenindustrie
– Elektronica

Onze klanten vertrouwen op ons voor onze professionele, efficiënte en betrouwbare service. We nemen de tijd om onze klanten te begrijpen en hun noden te kennen, en passen onze diensten aan om aan hun specifieke vereisten te voldoen.

Veiligheid en kwaliteit

Ons succes is gebaseerd op onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en logistieke software om ervoor te zorgen dat onze diensten altijd up-to-date zijn en we conform zijn aan de laatste regelgeving. We hebben de nodige certificeringen en vergunningen om onze klanten de gemoedsrust te geven dat hun goederen in goede handen zijn.

Onze toekomst

Bij CDL Lommel geloven we in voortdurende innovatie en verbetering. We blijven investeren in onze infrastructuur, onze mensen en onze technologieën. We blijven ons richten op onze klanten en hoe we hen de beste diensten kunnen bieden. We zijn er trots op dat we een van de toonaangevende logistieke dienstverleners zijn in Europa en over de hele wereld, en we blijven ons richten op onze toekomstige groei en succes.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van CDL Lommel?
Antwoord: CDL Lommel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

2. Waar is CDL Lommel gevestigd?
Antwoord: CDL Lommel is gevestigd in Lommel, België.

3. Welke transportdiensten biedt CDL Lommel aan?
Antwoord: CDL Lommel biedt wegtransport, zeevracht en luchtvracht.

4. Welke sectoren bedient CDL Lommel?
Antwoord: CDL Lommel bedient verschillende sectoren, zoals de auto-industrie, de farmaceutische industrie, de voedingsmiddelenindustrie en de elektronica-industrie.

5. Biedt CDL Lommel opslagdiensten?
Antwoord: Ja, CDL Lommel biedt verschillende opslagdiensten aan, zoals geconditioneerde opslag, diepvriesopslag en magazijn opslag.