• Ma - Zo 9.00 - 21.00 Elke dag bereikbaar!
 • +320457298172 info@dakwerkengent.be
 • Follow Us

Dakwerken Antwerpen

HomeDakwerken Antwerpen

Dakwerken Antwerpen nodig?

Wij zijn een bedrijf dat al 25 jaar lang ervaring heeft met dakwerken. Onze dakwerkers kunnen u helpen met dakwerken problemen of andere problemen die gerelateerd zijn.

Wanneer u hulp nodig heeft met uw dak dan is het belangrijk om een specialist te vinden die weet wat hij doet. Iemand inhuren die geen specialist is kan er namelijk voor zorgen dat uw dak beschadigd raakt en dat is iets wat u niet wil. Dit kan namelijk voor onnodige hoge kosten zorgen. Door een dakwerken specialist in te huren krijgt u de kwaliteit tegen lagere kosten.

Wij van dakwerken123 helpen u graag met alles wat met uw dak te maken heeft. Of u nu een nieuwe gevelbekleding heeft of dat u hulp nodig heeft bij renovatie, reparatie of onderhoud van uw dak, wij kunnen het en doen het al jarenlang.

Dakwerken Gent

Dakwerken Antwerpen

Het vinden van de juiste dakdekkers in Antwerpen is geen makkelijke klus. Dat is ook precies waarom wij u graag helpen met uw problemen. Wij zijn namelijk de goedkoopste, betrouwbaarste en meest professionele dakwerken specialisten van het land.

Het vinden van de juiste dakdekkers in Antwerpen is geen makkelijke klus. Dat is ook precies waarom wij u graag helpen met uw problemen. Wij zijn namelijk de goedkoopste, betrouwbaarste en meest professionele dakwerken specialisten van het land.

Op zoek naar een specialist op het gebied van dak- en gevelwerken? Neem dan contact op met Dakwerken123! Wij helpen je met allerhande klussen die te maken hebben met je dak. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand, schuur of stal: met 25 jaar aan ervaring kunnen we overal de helpende hand bieden. Ons dienstenpakket is uitgebreid en loopt uiteen van renovatie en isolatie tot het vervangen van goten of het ontmossen van je dak.

Dakwerken en service tegen een prima prijs

In het bestaande aanbod van dakwerkbedrijven tref je veel onbetrouwbaars aan. Afspraken niet nakomen, slechte afwerking of onverwacht hoge rekeningen.. Bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dakwerken123 levert namelijk altijd prima kwaliteit en een optimale service. Onze medewerkers hebben veel ervaring en een gedegen opleiding achter de rug, waardoor je verzekerd bent van vakmanschap. We willen echter dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Daarom houden we onze prijzen betaalbaar.

We zijn bij het opstellen van de offertes altijd duidelijk en open naar onze klanten. Geen verborgen kosten en kleine lettertjes. En dus geen vervelende verrassingen achteraf.

Wel zo prettig natuurlijk!

Antwerpse dakdekkers vinden die bekwaam zijn is heel lastig. Veel geven aan dat ze specialisten zijn, terwijl dit niet het geval is. Dat is ook precies waarom Dakwerken123 is opgericht. Wij willen er namelijk voor zorgen dat u voor de juiste prijs de juiste kwaliteit werkzaamheden krijgt. Wij kunnen voor u klaarstaan met de volgende werkzaamheden:

 • Aanleg nieuwe daken
 • Dakrenovatie en dakonderhoud
 • Onderhoud, renovatie, reparatie en vervangen van zaken
 • Dakisolatie
 • Zinkwerken en koperwerken
 • Gevelbekleding
 • Dakvensters en Veluxramen

Antwerpen

Antwerpen is een van de grootste of ook wel de grootste stad en provincie van Belgie. Dit houdt dan ook in dat wij dagelijks aanvragen krijgen die te maken hebben met dakwerken.

In Antwerpen hebben wij inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd. Maar we komen ook in Gent, Mechelen, Brussel, Leuven en andere plaatsen. Dakwerken123 is namelijk actief in geheel België! Antwerpen is qua inwoneraantal de grootste stad van dit land. Er zijn dus veel woningen, bedrijven en kantoorpanden. En veel daken die allemaal onderhouden moeten worden. Dus woon je in de regio Antwerpen of daarbuiten en heb je een probleem of vraag met betrekking tot je dak, dan staan wij voor je klaar. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar, ook voor spoedgevallen. Je hoeft dus nooit lang te wachten op hulp.

De stad Antwerpen telt momenteel ongeveer 520,000 inwoners en is daarmee de grootste stad qua inwoners van Belgie. Antwerpen is te verdelen in verschillende delen, namelijk:

 • Antwerpen Zuid
 • Antwerpen Noord
 • Antwerpen Centrum

Het is voor u belangrijk om te weten of wij in heel Antwerpen actief zijn en dat zijn wij zeker. Wij zijn namelijk werkzaam in het hele land, dus het maakt niet uit waar u woont. In Antwerpen zijn wij actief in de volgende postcodes:

 • Postcodes: 2000, 2018, 2020, 2030, 2040, 2050, 2060, 2600, 2140, 2100, 2180, 2660, 2170, 2610

Dakisolatie

Een van de meest simpele manieren om kosten te besparen is het plaatsen van isolatie indien dit nog niet bij u in huis aanwezig is. Vaak vergeet men dat het mogelijk is het om dak te isoleren, dit heet ook dakisolatie. Dakisolatie in het dak is belangrijk zodat er geen warme lucht verloren gaat. Warme lucht is namelijk lucht dat stijgt en natuurlijk stijgt het dan naar het dak. Wanneer er geen dakisolatie aanwezig is gaat er 30% van het warme lucht verloren via het dak. Het is daarom belangrijk om nu stappen te ondernemen om de lucht die nu weggaat blijft behouden zodat de stookkosten minder zullen zijn.

Dakwerken123 biedt eigenlijk alle diensten aan die met uw dak van doen hebben. Een ervan is isolering. Een goede dakisolatie zorgt uiteindelijk voor een kostenbesparing. Hoe? Dat is heel simpel. Isolatiemateriaal houdt de kou en hitte buiten. In de winter hoeft u minder hard te stoken om het huis te verwarmen. En in de zomer kan de airco een tandje lager omdat de hitte al grotendeels geweerd wordt. Dat betekent dus minder energieverbruik en een lagere energierekening. Uw investering in isolatie verdient zich dus terug. U doet dus niet alleen het milieu een plezier, maar ook uw portemonnee.

Hoe gaat dat isoleren in zijn werk?

Warme lucht stijgt op en in een gebouw zonder isolatie gaat ongeveer 30% daarvan verloren via het dak. Isoleren is dus zeker verstandig! Hoe het geïsoleerd gaat worden, hangt helemaal af van jouw situatie en wensen. Gaat het om een schuin of plat dak? Wilt u alleen de binnenkant isoleren of ook de buitenkant? Het kan zijn dat er een volledige nieuwe laag in moet omdat deze nog niet aanwezig is. Maar het kan ook zijn dat we bestaand materiaal vervangen of aanvullen met een extra laag. De keuze van het type materiaal hangt af van de wenselijke isolatiewaarde en de constructie van uw huis. Dakwerken123 zal eerst alles in kaart brengen en met u bespreken. Vervolgens krijgt u een offerte. Gaat u hiermee akkoord, dan kan het echte werk beginnen!

Dakonderhoud, dakreparatie en dakonderhoud

Buiten isolatie hebben we nog veel meer diensten die we je kunnen aanbieden. Hier zullen we er een aantal bespreken. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel of mail ons en we helpen je graag verder.

Met de klimaatveranderingen komen steeds extremere weersomstandigheden voor. Felle zon, buien, hagelstenen, kou en storm zijn zaken die je letterlijk op je dak krijgt.

Een dak kan een hoop hebben, maar zal uiteindelijk toch aan slijtage onderhevig zijn.

Doe je hier niets aan, dan zul je zwakke plekken en misschien zelfs lekken gaan krijgen. Dakwerken123 kan je helpen om je dak te onderhouden met schoonmaak en kleine reparaties. En als het kwaad al is geschied, dan zijn wij er ook. Omdat we zeven dagen per week bereikbaar zijn, zul je nooit lang zitten met een lek of gat. Bij zeer oude panden of grote (storm-) schade kan het zijn dat repareren niet meer toereikend is. Onze gekwalificeerde medewerkers staan dan klaar om je dak te renoveren of volledig te vernieuwen.  En dat alles natuurlijk tegen de scherpe prijs die klanten van ons gewend zijn.

Dakvensters en Veluxramen

Een dakkapel of Velux raam kan je bovenverdieping net dat beetje extra licht en ruimte geven waardoor een stoffige zolder een mooie slaapkamer of speelkamer wordt. Of misschien een rustige werkruimte. Dakwerken123 helpt je bij het onderhouden van deze ramen en vensters. Hoeveel onderhoud er precies nodig is en welke kosten daarbij horen, hangt af van het type raam of venster en het gebruikte materiaal. Neem contact met ons op en we zullen een vrijblijvende offerte voor je opstellen.

Gevelwerken, gevelbekleding, zinkwerken en koperwerken

Bij dakwerk komt meer kijken dan alleen pannen en spanten. Denk aan dingen zoals gevelbekleding, afwerking, dakgoten, regenpijpen, et cetera. Ook deze trotseren weer en wind en zullen dus slijtage en verwering kennen.

Gevelbekleding

Gevelbekleding is niet iets wat je meteen associeert met dakwerken. Dakwerken123 heeft echter ook hiervoor de expertise in huis. Gevelbekleding komt in verschillende soorten doordat er gekozen kan worden uit diverse materiaalsoorten. Denk aan materiaal als leisteen, kunststof, steenstrips of hout. Het ene materiaal zal onderhoudsgevoeliger zijn dan het andere. En bovendien scheelt het ook nog of de bekleding altijd in de zon, wind of regen staat of juist in de luwte. Verweerde bekleding oogt niet mooi meer en kan soms een opknapbeurt gebruiken. Of het is zelfs aan vervanging toe. Onze specialisten staan hierbij graag tot je dienst.

Zinkwerken en koperwerken

Bij zink- en koperwerk moet je denken aan zaken als afwerkings- en afdichtstrips, dakgoten en regenpijpen. Wij brengen alles vakkundig aan en repareren of vervangen onderdelen, indien nodig. Maar we kunnen je ook klusjes als het schoonmaken van de goten uit handen nemen. Voor jou geen acrobatische toeren op een ladder. Je kunt dat gerust aan ons overlaten!

Waarom Dakwerken123 kiezen?

24/24 beschikbaar

Professioneel team

Gegarandeerd tevreden

Gratis offerte

Een noodgeval of offerte aanvragen?

Heeft u een noodgeval of wil u graag een offerte aanvragen?

01723873549 OR CONTACT