• Ma - Zo 9.00 - 21.00 Elke dag bereikbaar!
  • +320457298172 info@dakwerkengent.be
  • Follow Us

Dakwerken Brussel

HomeDakwerken Brussel

Dakwerken Brussel gezocht?

Wij zijn de nummer 1 dakwerken specialist in Brussel. Wij staan bekend om ons kwalitatief werk dat wij bij elk project afleveren.

Dakwerken123 is jouw specialist als het gaat om je dak. Wij leveren in principe alle diensten die te maken hebben met het dak. Denk aan dakbedekking, reparaties, isolatie, gevelbekleding maar ook renovaties. Heb je een probleem dan proberen we dit zo goed en zo snel mogelijk voor je op te lossen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dus ook bij spoedgevallen kun je altijd bij ons terecht.

Dakwerken Gent

Dakwerken Brussel

Een professionele dakwerken firma vinden in Belgie is heel lastig. Dat is ook precies waarom wij jaren geleden zijn begonnen. Wij willen daar namelijk verandering in brengen en dat lukt ons tot nu toe heel goed.

Kwaliteit, maar geen hoge kosten
Onze medewerkers zijn goed opgeleid en gespecialiseerd waardoor jij de beste kwaliteit krijgt. We willen onze diensten echter ook betaalbaar houden en daarom rekenen we prijzen die voor elke portemonnee geschikt zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we een goede naam opgebouwd en dat willen we graag zo houden. Wij doen niet aan slecht afgewerkte klussen en serveren naderhand ook geen schrikbarend hoge rekening. We streven naar transparantie: je weet wat het gaat kosten en er komen geen onverwachte dingen bij. Met Dakwerken123 weet je dus altijd waar je aan toe bent: de juiste kwaliteit voor de juiste prijs en geen nare verrassingen achteraf.

Waar vind je ons?
We krijgen voornamelijk veel aanvragen vanuit Antwerpen, Mechelen en Gent. Maar we zijn werkzaam in geheel België. En dus ook in Brussel. Brussel is een van de grotere steden van België. Het inwoneraantal van Brussel gaat –inclusief zijn voorsteden- richting de 2 miljoen. En deze mensen zijn allemaal ergens gehuisvest. Genoeg woningen en gebouwen dus waar wel eens wat mis kan gaan met het dak. Heb je een probleem, dan staan wij voor je klaar. In Brussel, maar ook elders in het land. Dus waar je ook woont: Dakwerken123 komt bij je thuis!

Brussel

Brussel is een van de grootste steden en provincies van Belgie en is daarmee een belangrijke stad voor ons waar wij graag als een van de beste dakwerken specialisten actief willen zijn. Maar waar zijn wij dan actief? Zijn wij altijd bereikbaar?

Er zijn heel veel dakwerken experts actief in Brussel en de regio van Brussel. Het is echter heel lastig voor u om te kiezen, aangezien het er zoveel zijn. Wij willen u dan ook aanraden om altijd contact met ons op te nemen. Wij zijn namelijk niet alleen jaren actief, maar ook nog eens een van de meest professionele in de regio. Maar waar zijn wij precies actief? Wij zijn eigenlijk in heel de omgeving van Brussel actief, namelijk:

  • Brussel Zuid
  • Brussel Noord
  • Brussel Centrum
  • Regio Brussel

Het is natuurlijk niet zo dat we alleen in Brussel actief zijn, maar eigenlijk in heel het land. Wij zijn namelijk een organisatie dat actief is in zowel Brussel als alle andere regio’s om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met problemen op het gebied van dakwerken. Wij zijn bijvoorbeeld actief in de volgende postcodes:

  • Postcodes: 1000, 1020, 1130

Dakisolatie

Dakwerken123 levert eigenlijk alle diensten die met het dak te maken hebben.
Een ervan is de isolatie van je dak. Een goede isolatie betekent dat je er in de wintermaanden letterlijk warmpjes bij zit. En in de zomer heerlijk koel. Met name bij veel verouderde panden schort het nog wel eens aan isolatie. Is jouw dak ook niet geïsoleerd? Dan willen wij adviseren om dat wel te doen. Je zult misschien denken dat dat een hele investering is, maar dat valt mee. Want met een goed geïsoleerd huis kan de thermostaat in huis omlaag in de winter. En de airco lager in de zomer. Een hele winst op je energierekening dus! Je dak isoleren wint zich dus uiteindelijk weer terug. Leuk voor het milieu en voor je portemonnee!

Hoe werkt het?
Het dak isoleren is een klus waar wij veel ervaring in hebben. Voor we starten, gaan we natuurlijk eerst bekijken wat er nodig is en wat de wensen zijn. Soms heeft een woning nog geen isolatie en moet er voor het eerst iets komen. Maar het kan ook zijn dat bestaande isolatie vervangen moet worden. Een ander optie is, om je bestaande isolatie te verbeteren met een extra laag. We beoordelen zorgvuldig de huidige situatie. Heeft je dak een dampremmende laag, dan zullen we extra maatregelen moeten nemen om te voorkomen dat het hout gaat rotten. Ook bekijken we welk materiaal het meest geschikt is. Een goede isolatiewaarde (rc = 4 of meer) geeft de beste resultaten. Nadat we alles met je doorbesproken hebben, maken we een offerte en gaan we bij akkoord aan de slag!

Dakonderhoud en –renovatie

Geregeld het dak controleren en onderhouden is erg belangrijk. Het dak wordt continu blootgesteld aan het weer en aan schommelende temperaturen. Zwakke plekken en beschadigingen kunnen daardoor ontstaan. Met een lek kunnen kou en regen binnen komen. En dat is wel het laatste waar je op zit te wachten.. Dakwerken123 kan je dak repareren. Voorkomen is echter beter dan genezen. Daarom is het slim om je dak regelmatig te laten inspecteren en de goten en het dak te laten reinigen. Ook hier kunnen wij voor zorgen, tegen een scherpe prijs. Is je dak verouderd en toe aan zijn pensioen? Dan helpen we je met een renovatie of een compleet nieuw dak, inclusief de dakconstructie. Neem contact op voor meer informatie.

Dakvensters en Veluxramen

Een dakvenster of dakraam is natuurlijk prachtig en geeft veel extra licht. Handig als je bijvoorbeeld een slaapkamer op zolder wilt hebben of een atelier in gedachten had.
Zo’n raam of venster brengt echter ook extra onderhoud en eventuele reparaties met zich mee. Met onze grote kennis van materialen en producten die in de markt zijn, is dit voor ons geen probleem! En natuurlijk laten we je nooit teveel betalen.

Gevelwerken, Zinkwerken en Koperwerken

Je huis bestaat aan de buitenkant uit meer dan alleen een dak en een paar muren. Denk aan zaken als afwerkingsranden, gevelbekleding en gootstenen. Allemaal trotseren ze de weersomstandigheden en allemaal zullen ze daar slijtage van ondervinden.

Gevelbekleding

Veel mensen staan er niet bij stil, maar de gevelbekleding is iets wat niet vergeten moet worden. Er zijn verschillende soorten gevelbekleding van verschillende materialen. Denk aan hout, kunststof, leisteen of andere steenstrips. Ook deze verslijten met de jaren en daarom zal er eens in de zoveel tijd onderhoud aan moeten worden gepleegd. Of misschien is je gevelbekleding zelfs toe aan vervanging. Onze specialisten staan voor je klaar om je hierbij te helpen.

Zink- en koperwerken

Je dak is meestal afgewerkt met zinken bekleding. Dit materiaal dicht goed af en bovendien staat het natuurlijk netjes aan de buitenkant. Verwering is echter na een tijd zichtbaar en in dat geval kan Dakwerken123 je helpen met reparaties of vervanging. Ook zijn er gootstenen die van zink of koper zijn gemaakt. Deze regelmatig blad- en vuilvrij maken is belangrijk om verstopping te voorkomen. Lekkages kunnen voorkomen en moeten zo snel mogelijk worden opgelost. En soms is het nodig om de hele goot te veranderen. Geen zin om dergelijke klussen zelf te klaren? Bel ons en wij staan graag voor je klaar!

Waarom Dakwerken123 kiezen?

24/24 beschikbaar

Professioneel team

Gegarandeerd tevreden

Gratis offerte

Een noodgeval of offerte aanvragen?

Heeft u een noodgeval of wil u graag een offerte aanvragen?

01723873549 OR CONTACT