• Ma - Zo 9.00 - 21.00 Elke dag bereikbaar!
 • +320457298172 info@dakwerkengent.be
 • Follow Us

Dakwerken Gent

HomeDakwerken Gent

Dakwerken Gent: #1 dakwerken specialist

Met onze jarenlange ervaring in Gent en natuurlijk ook in de rest van het land zijn wij het aanspreekpunt geworden wat betreft alle soorten dakwerken. De #1 specialist!

Het vinden van een specialist op het gebied van dakwerken is essentieel. Het eerste wat u zal moeten doen is iemand in Gent vinden, aangezien u ook in Gent woont. Daarnaast moet u kijken naar wat deze dakdekkers of dakwerken specialisten precies kunnen. Wij hebben het gevoel gehad dat er in Gent, en ook in het hele land, niet genoeg specialisten zijn die echt weten wat ze doen. Dat is waarom we gestart zijn met Dakwerken123.

Wij zorgen ervoor dat al uw dakwerken problemen worden opgelost. Of het nu gaat om een renovatie, reparatie of het vervangen van iets. Wij zorgen ervoor dat wij pas weg gaan wanneer u tevreden bent met het resultaat. Hieronder leest u precies wat onze specialiteiten zijn en waar wij precies in Gent beschikbaar zijn.

Dakwerken Gent

Dakwerken Gent

Er is een verschil tussen een hobbyist en een professionele dakwerker of dakdekker. Een specialist in dakwerken zal u nooit achterlaten met onverfijnd werk, terwijl een hobbyist of iemand die het niet als professioneel beroep uitoefent dat hoogst waarschijnlijk wel zal doen. Dakwerken123 is een professionele organisatie en zal u het beste werk geven!

Afhankelijk van wat u precies nodig heeft en of het een noodgeval is staan wij natuurlijk altijd beschikbaar om u te helpen. Heeft u problemen met uw dakwerken en wil u graag hulp? Dan helpen wij u maar al te graag. Het is belangrijk om aan te geven waar u precies hulp mee nodig heeft. Wij krijgen dagelijks talloze telefoontjes waarbij er wordt aangegeven dat er een dakwerken specialist wordt gevraagd. Samen bekijken wij precies wat er mis is en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden om u zo goed mogelijk bij uw probleem te helpen.

Hieronder staat een overzicht van de meest voorkomende diensten. Echter doen wij nog veel meer dan deze lijst hieronder alleen:

 • Aanleg nieuwe daken
 • Dakrenovatie en dakonderhoud
 • Onderhoud, renovatie, reparatie en vervangen van zaken
 • Dakisolatie
 • Zinkwerken en koperwerken
 • Gevelbekleding
 • Dakvensters en Veluxramen

Kosten

U zal natuurlijk wel begrijpen dat wij niet zomaar even een inschatting van de kosten kunnen maken zonder te weten wat er precies moet gebeuren. Ieder probleem met een dak is natuurlijk weer een ander probleem. Het is daarom belangrijk dat u zo goed mogelijk omschrijft wat er volgens u moet gebeuren. Een specialist zal vervolgens een afspraak met u maken om een analyse te maken. Zodra de analyse is gebeurd zullen de kosten besproken worden en een afspraak worden gemaakt om de werkzaamheden uit te voeren.

Gent

Gent is een van de grootste of ook wel de grootste stad en provincie van Belgie. Dit houdt dan ook in dat wij dagelijks aanvragen krijgen die te maken hebben met dakwerken.

De stad Gent telt momenteel 255.000 inwoners en is daarmee een grote stad in het land. Gent is daarmee wel de grootste stad in de provincie Oost Vlaanderen. Wij weten maar al te goed dat er niet genoeg dakwerken specialisten zijn in Gent en dat is precies de reden waarom wij nu in deze regio actief zijn. Hieronder vindt u precies waar wij in de provincie Gent beschikbaar zijn. Wij zijn eigenlijk gewoon in het hele land beschikbaar en bereikbaar:

 • Gent Zuid
 • Gent Noord
 • Gent Centrum
 • Regio Gent
 • Dampoort, Gentbrugge, Einde were, Sint-Michiels, Mariakerke, Wondelgem, Desteldonk, Sint-Kruis-Winkel, Mendonk, Ledeberg, Drongen, Sint-Amandsberg, Afsnee, Oostakker, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde

Naast het feit dat wij in de bovenstaande steden en regio’s beschikbaar zijn is het voor sommigen ook wel belangrijk in welke postcodes wij beschikbaar en bereikbaar zijn. Het kan zijn dat wij in de onderstaande selecties wij wat postcodes zijn vergeten. U kan ervan uit gaan dat wij in HEEL Belgie actief zijn en u ook maar al te graag helpen met uw problemen:

 • Postcodes: 4601, 9000, 9050, 1450, 4681, 9050, 9030, 9040

Dakisolatie

Een van de meest simpele manieren om kosten te besparen is het plaatsen van isolatie indien dit nog niet bij u in huis aanwezig is. Vaak vergeet men dat het mogelijk is het om dak te isoleren, dit heet ook dakisolatie. Dakisolatie in het dak is belangrijk zodat er geen warme lucht verloren gaat. Warme lucht is namelijk lucht dat stijgt en natuurlijk stijgt het dan naar het dak. Wanneer er geen dakisolatie aanwezig is gaat er 30% van het warme lucht verloren via het dak. Het is daarom belangrijk om nu stappen te ondernemen om de lucht die nu weggaat blijft behouden zodat de stookkosten minder zullen zijn.

Waarom Dakwerken123 kiezen?

24/24 beschikbaar

Professioneel team

Gegarandeerd tevreden

Gratis offerte

Een noodgeval of offerte aanvragen?

Heeft u een noodgeval of wil u graag een offerte aanvragen?

01723873549 OR CONTACT