• Ma - Zo 9.00 - 21.00 Elke dag bereikbaar!
  • +320457298172 info@dakwerkengent.be
  • Follow Us

Over ons

HomeOver ons

Onze Missie

Wij weten hoe het is om problemen met een dak te hebben. Wij, van Dakwerken123, snappen dan ook maar al te goed dat u een specialist wil hebben om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Vaak krijgt u alleen een torenhoge prijs en een slechte kwaliteit. Dakwerken123 wil hier tegen strijden. Wij bieden namelijk betaalbare prijzen aan tegen een goede kwaliteit dienstverlening. Wij willen dit in heel Belgie doen, dus niet alleen in een bepaalde regio.

Dakwerken123

Waarom u voor ons moet kiezen is eigenljk heel simpel. Wij zorgen er namelijk voor dat wij pas weg gaan wanneer u tevreden bent. Wij leveren de beste kwaliteit dakwerken van Belgie aan tegen een betaalbare prijs. Van renovaties tot het vervangen van bepaalde delen van uw dakwerken. Niets is te groot voor ons!
2
icon

24/7 Beschikbaar

Om u zo goed mogelijk te helpen zijn wij 24/7 bereikbaar, dus ook voor noodgevallen indien u ons nodig heeft.
icon

Betaalbare prijzen

Niet iedereen heeft het breed en dat begrijpen wij. Dat is waarom wij betaalbare prijzen aanbieden voor dezelfde kwaliteit.
icon

Geen verborgen kosten

Bent u die verborgen kosten bij andere bedrijven ook zat? Transparantie is bij ons een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.
icon

Gecertificeerd

Om de kwaliteit te waarborgen hebben wij alleen gecertificeerde professionals in dienst die u altijd kwaliteit zullen bezorgen.

Een noodgeval of offerte aanvragen?

Heeft u een noodgeval of wil u graag een offerte aanvragen?

01723873549 OR CONTACT